Felhasználási feltételek

Kérjük, olvasd el figyelmesen a jelen dokumentumot, mivel a rendszer használatával elfogadod az itt meghatározott felhasználási feltételeket.

Az adatok pontossága, teljessége és időszerűsége

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a rendszerhez kapcsolódó információk pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget az esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. A Felhasználó az elérhető anyagokra kizárólag saját felelősségére hagyatkozhat. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatásról található anyagok és adatok esetleges változásainak figyelemmel kísérése szintén saját felelőssége.

Regisztráció és a rendszer használatának általános szabályai

A rendszer használatához regisztráció szükséges, melynek során jelszóval védett felhasználói fiók kerül létrehozásra. A regisztrációt kezdeményező személy vagy szervezet ezt követően minden olyan tevékenységért felelős, mely az így létrejött felhasználói fiókhoz köthető.

Tilos többek között olyan anyagokat feltölteni és olyan tevékenységeket végezni, amely

  • használata, birtoklása jogszabályba ütközik, pl. személyiségi jogok sérelme vagy bármely olyan felhasználási mód, ami természetes vagy jogi személyre, szervezetre ártalmasnak minősíthető;
  • pornográf tartalomnak minősül;
  • védjegy alá tartozó, vagy szerzői jog által védett tartalom;
  • mások megszemélyesítését kísérli meg;
  • vírust, kémprogramot, vagy egyéb mások számára káros összetevőket tartalmaz;
  • mások megtévesztésére irányul;
  • kéretlen levélnek tekinthető vagy egyéb nem megengedett hirdetési tevékenységet valósít meg.

A CETI Network Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül eltávolítson bármely felhasználó által feltöltött anyagokat, illetve bármikor indoklás nélkül megszakítsa a felhasználó által végzett tevékenységet.

Résztvevők meghívására és a virtuális konferencia terem használatára irányuló szabályok

A regisztrált felhasználó az általa szervezett eseményekre (meeting, webinárium) külső személyeket (résztvevők) hívhat meg. A szervező feladata, hogy az érintett meghívottakat tájékoztassa arról, hogy részvételükkel magukra nézve is elfogadják jelen felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. A virtuális konferenciateremben minden résztvevő megoszthatja web kamerájának képét és mikrofon kapcsolatát, így az látható és hallható a többi résztvevő számára. Az így megosztott audió és videó kapcsolatra fentiekben részletezett tartalmi szabályozások egyaránt érvényesek. A meeting vagy webinárium koordinátor/moderátor joggal rendelkező felhasználójának kötelessége jelen szabályzat betartatása, az ezzel ütköző magatartást megnyilvánító résztvevők kitiltása a virtuális konferenciateremből.

Felhasználói profil(kapu) és landing oldalak

A regisztrált felhasználói fiókhoz a rendszer automatikusan generál egy nyilvános kapu oldalt, melynek célja, hogy a felhasználó által létrehozott eseményekhez belépési oldalt biztosítson az arra meghívottak számára. Ez az oldal nyilvános webcímen elérhető. A felhasználó egyedi háttérképpel céglogója vagy profilképe által személyre szabhatja. Megjelenítésre kerülhet a fiók tulajdonosának neve és a profiljában megadott egyéb adatok (pl.: foglalkozás, tevékenység). Webináriumok esetén a felhasználó a fiókjából generálhat nyilvános landing oldalt az eseményhez, mely minden esetben tartalmazza a fiók tulajdonosának nevét és elérhetőségét valamint az általa megadott információkat a webináriumról.

Hirdetések és reklám felületek

A felhasználással a regisztrált felhasználók és az általuk szervezett események résztvevői elfogadják, hogy a rendszerhez kapcsolódó oldalakon (beleértve a kapu és landing oldalakat), valamint a konferencia szoftver felületét minden reklámozási, hirdetési jog a CETI Network Kft. illeti, melynek keretében megjelenítheti különféle szolgáltatások és termékek hirdetését, vagy ezen felületek használatát külső hirdetésszervező partnerekre bízhatja. Kivételt képezhetnek azon felhasználók akik az ingyenes használattól eltérő módon - a CETI Network Kft.-vel szerződéses viszonyban – használják a szolgáltatást.

A kereskedelmi célú felhasználásról

A CETI Network Kft. nem korlátozza a rendszer kereskedelmi célú, a jogszabályok és jelen szabályozás keretein belüli felhasználását, de nem garantálja, hogy adott időpontban a szolgáltatás elérhető lesz, és nem felel a felhasználót érintő esetlegesen elmaradt haszonért vagy egyéb bárminemű kárért. A CETI Network Kft. semmilyen módon nem vesz részt a kereskedelmi jellegű felhasználást célzó tevékenységben valamint az abban érintett felek közti megállapodás megkötésében és az ahhoz kapcsolódó pénzügyi folyamat lebonyolításában.

Szolgáltatás szüneteltetése

A CETI Network Kft. jogosult a rendszer karbantartása érdekében a szolgáltatást szüneteltetni minden előzetes tájékoztatás vagy értesítés nélkül. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben a CETI Network Kft. előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor a CETI Network Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás mielőbb újra elérhető legyen, de időbeli garanciát nem vállal a helyreállítás tekintetében. A felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye.

Adatvédelem

A felhasználási feltételek elválaszthatatlan részét képezik a rendszer felhasználásához kötödő adatvédelmi irányelvek, melyek részletesen az alábbi linken érhetők el: Adatvédelem