Technikai információk

A MiniMeeting egy magyar nyelvű online videokonferencia  felület, mely segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatók létre/tarthatók több résztvevős, internetes  videós megbeszélések megbeszélések/meetingek/konzultációk.

A szolgáltatás internetes böngészőkben és okostelefonokra telepíthető mobilapplikációval használható,  működéséhez minimum 1 Mbit/s le- és feltöltési sebességgel rendelkező internetkapcsolat szükséges.

Számítógépen a böngészőprogramon kívül (javasolt a Google Chrome használata) mást telepíteni nem szükséges, okostelefonon történő használat esetén pedig a megfelelő alkalmazás áruházakból telepíthető az applikáció:

Google Play

App Store

Működés

Regisztráció, első lépések

Első lépésben egy fiókot kell regisztrálnod, ezzel egy moderátori jogokkal rendelkező Szervező felhasználó leszel.

A sikeres regisztrációt követően a fiókodba belépve egy áttekintő felületre jutsz, ahol láthatod múltbéli és jövőbeni meetingeket, a fiókadatokat, valamint megvásárolhatod a meeting csomagokat.

Meeting csomag vásárlása

Meeting szervezéséhez csomagvásárlás szükséges, fiókodból 5, 10 és 20 alkalmas videó meetinget tudsz rendelni 1500 Ft (300 Ft/meeting), 2500 (250 Ft/meeting), vagy 3500 Ft (175 Ft/meeting) díjért.

Miután sikeresen megvásároltál egy meeting csomagot, az abba foglalt meetingek száma hozzáadódik az egyenlegedhez, mely adott év december 31. 23:59-ig használhatók fel ezen felületen online videókonferencia szervezésére.

Meeting létrehozása

Pozitív meeting egyenleggel jogosult vagy létrehozni egy online konferenciát a fiókodban a Meetingek fülön belül az Új meeting menüpontra kattintva.

Itt a megfelelő adatok megadását követően a rendszer létrehozza a meetinget, melyről email értesítést küld a szervezőnek, azaz neked a megadott email címre. Miután létrejött a meeting, résztvevőket tudsz meghívni az email címük megadásával, ekkor a rendszer minden résztvevő számára a megadott cím(ek)re a részvételhez és csatlakozáshoz szükséges egyedi belépőkódot és a meeting részletes adatit  tartalmazó emailt küld.

Résztvevőket a későbbiekben is meghívhatsz egészen a meeting befejezéséig a Meetingek fülön az adott meeting mellett a Részletek, majd azon belül a lap alján a Meghívás gombra kattintva.

A meeting létrehozásával az egyenlegedből levonódik egy meeting, függetlenül a résztvevők számától (azaz, ha meghívsz még öt embert, akkor is 1-el csökken az egyenleg).

Meeting módosítása és törlése

Amennyiben a meeting időpontját szeretnéd módosítani, azt a Meetingek fülön az adott konferencia mellett  Részletek gombra kattintva tudod végrehajtani.

Ha törölni szeretnél egy megbeszélést, azt ugyanitt a Meeting törlése gombra kattintva teheted meg. Ebben az esetben a meghívottak is email értesítőt kapnak a meeting elmaradásáról.

Amennyiben a meetinget a megadott kezdési időpont előtt minimum 30 perccel törlöd, úgy az egyenlegedhez hozzáadódik a korábban levont egy darab meeting.

Szervezői fiók

A fiókodban az alábbi funkciók állnak rendelkezésedre:

- Meeting létrehozása, módosítása, törlése.

- Fiókadatok módosítása, ezen belül:

 • profiladatok szerkesztése, jelszómódosítás,
 • voucher beváltása
 • profilkép/logó feltöltése, módosítása, a kép a meetinged belépőoldalán jelenik meg,
 • belépőoldal háttérképének beállítása, ezzel saját, egyedi hátteret állíthatsz be meetingjeid belépési oldalához,
 • számlázási adatok szerkesztése,
 • számlák megtekintése, letöltése.

Meetingek

Egy létrehozott meetinghez mind szervezőként, mind résztvevőként legkorábban 15 perccel az indulása előtt tudsz csatlakozni, folyamatban lévő meetinghez bármikor csatlakozhatsz a kapott belépőkóddal.

Egy meetingen maximum 10 fő vehet részt és a hossza maximum 180 perc lehet.

Általános funkciók minden résztvevő számára:

 • részvétel a meetingen élő videó és képmegosztással,
 • chat
 • jelentkezés (ha hozzászólnál, de nem szeretnél más szavába vágni)
 • képernyőmegosztás
 • Youtube videó megosztása.

Moderátori (szervező) funkciók a fentieken kívül:

 • résztvevők némítása,
 • résztvevők eltávolítása a meetingről (kirúgás)

 

További technikai kérdések és segítségnyújtás:

hello@minimeeting.hu